Anne van Engelen

Fysiotherapeut – Sportfysiotherapeut – Lid Schoudernetwerk Noord-Brabant – Personal Trainer – Dry Needling
BIG-nummer: 09062154604

Sinds 2007 werk ik bij DBZ fysio. Hiervoor heb Ik mijn opleidingen Oefentherapie-Mensendieck, Fysiotherapie en Sportmassage in Amsterdam afgerond. Na die tijd heb ik verschillende opleidingen /specialisaties gedaan waaronder: Mulligan therapie (A, B en C) , Medical Taping, PRT rehabilitation trainer, Dry Needling en opleiding tot Personal Trainer.

Zelf ben ik altijd heel fanatiek met sporten bezig geweest. Het is daarom ook niet gek dat mijn passie bij het begeleiden van sporters en het geven van actieve therapie ligt. De nadruk ligt niet alleen op “het genezen” maar ook op “het voorkomen” van blessures. Zo heb ik al meerdere presentaties over blessurepreventie gegeven bij diverse sportclubs in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Ook bij evenementen zoals “Special Olympics”, diverse tennistoernooien bij tennisclub BTC de Pettelaer, hardloopevenement “de Vestingloop” heb ik regelmatig ondersteuning verleend aan sporters met blessures. Daarnaast verzorg ik regelmatig presentaties in opdracht van ’S-Port Support en gemeente ’s-Hertogenbosch.

Naast sporters hebben de onderwerpen knieproblematiek, enkelblessures en elleboogblessures mijn interesse. Schouderproblematiek heeft mijn grootste interesse en uitdaging. In 2018 ben ik lid geworden van het schoudernetwerk Noord-Brabant.

Dit zeggen wij over Anne:

Anne is fris, zeer energiek, enthousiast, oprecht en goedlachs. Ze heeft enorm veel passie voor haar vak en zoekt hierin continu verdieping mbv studies en cursussen. Ze ziet eruit als een ”engeltje” maar dat is maar uiterlijke schijn want in haar schuilt een ware “drillinstructeur”. Hiermee weet ze wel het beste uit de mens te halen en daarmee de beste resultaten te behalen!