fysiotherapie Boxtel; manuele therapie; Fysio De Dommel;

Welkom bij Fysiotherapie De Dommel in Boxtel

Fysiotherapie De Dommel draagt graag een steentje bij aan uw gezondheid. Wij vinden het belangrijk dat u (pijn)vrij kunt bewegen op het werk, tijdens het sporten en tijdens uw dagelijkse bezigheden. Samen met u werken we aan een ontspannen herstel en aan de verbetering van uw lichaamsbeweging en -beheersing. 

Wist u dat op 1-1-2020 de praktijk is overgedragen aan DBZ Fysio? De praktijk gaat op dezelfde voet verder! De enige wijziging voor u is de verandering van naam in uw declaratie overzicht bij uw zorgverzekeraar of wanneer u een rekening van ons krijgt. Hierop zult u namelijk ‘DBZ fysio’ terugzien.

Praktijkfolder

Alles over het handencentrum, de praktijk, onze diensten en specialisaties nog eens rustig nalezen?
 

Download de folder

Privacy beleid

De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).  Dit privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier om ons volledige privacy beleid te lezen.

 

Corona virus: U bent weer van harte welkom in onze praktijk!

Wij zijn weer geopend voor alle zorg!

U kunt onze praktijk bezoeken voor een afspraak met uw fysiotherapeut. Voorheen werd in de praktijk alleen nog maar de 'noodzakelijke/acute' zorg geleverd, maar nu zijn wij weer open voor alle zorg. Wel nemen wij als praktijk extra maatregelen en vragen wij u om hier rekening mee te houden.

Wanneer uw naar de praktijk komt, zal dit anders zijn dan u gewend bent. Wij hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om u zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen. Zo zijn er een aantal maatregelen genomen in de praktijk zoals looplijnen, grotere afstanden in de wachtruimte, en hebben we een maximum gesteld op de hoeveelheid personen in de praktijk.
Ook zullen onze medewerkers de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen dragen om zo veilig mogelijk te werk te kunnen gaan.

Daarnaast willen wij u vragen om rekening te houden met de volgende punten bij het bezoeken van onze praktijk:
- Heeft u last van koorts, keelpijn, hoesten, niezen of andere verkoudheidsklachten. Neem dan contact met ons op; behandeling in de praktijk is dan niet verstandig.
- Kom alleen naar de praktijk
- Neem uw eigen handdoek mee
- Hou anderhalve meter afstand ten opzichte van andere personen in de prakijk
- Zorg dat u niet te lang voor de afspraak aanwezig bent (max 5min), en verlaat na de behandeling het pand zo spoedig mogelijk.
- Houd rekening met elkaar en volg de adviezen van onze medewerkers op.

Wij kunnen u nog altijd digitaal/op afstand helpen! Wilt u liever niet naar de praktijk komen, dan kunnen wij via een videoverbinding u toch helpen?

Wij volgen nieuwe informatie op de voet en zullen daar continu onze zorg op aanpassen. Voor ons protocol klik hier.

Schroom niet telefonisch contact op te nemen bij vragen!

Heeft u ook al ons nieuwe YouTube kanaal gezien? Hierop posten onze gedreven collega’s regelmatig nieuwe work-outs/pilates lessen en andere leuke filmpjes om samen in beweging te kunnen blijven. Aan elk niveau is gedacht!
https://www.youtube.com/channel/UC2HytjAMLDXEEg9SUs9HpJg

Wij zijn er nu – nog steeds - voor u: alleen net even anders. Samen komen we door deze periode heen!
Hartelijke groet van Team DBZ fysio & Fysiotherapie de Dommel