Handencentrum Boxtel; pijnlijke pols; handencentrum;

Het handencentrum van fysio De Dommel in Boxtel

U gebruikt uw handen eigenlijk ieder moment van de dag. U pakt een flesje water, tikt een brief naar een klant, pakt de boodschappentas of houdt met uw handen het stuur van uw fiets of auto vast. Letsel aan uw hand of pols kan dus grote gevolgen hebben voor uw dagelijks functioneren. 

Handencentrum De Dommel

In goede handen

Wanneer alledaagse handelingen een probleem vormen, dan is het van groot belang dat u in goede handen bent. De handtherapeuten van Handencentrum De Dommel zijn volledig gericht op het behandelen van pols- en handletsels. De handtherapeuten werken samen met huisartsen, plastisch chirurgen, reumatologen, orthopeden en andere specialisten in de regio. 

De handtherapeuten van De Dommel

Handtherapeuten zijn specialisten in het onderzoeken en behandelen van hand-, pols- en elleboogklachten. Ze hebben specifieke kennis over de anatomie en functie van dit lichaamsdeel en bijbehorende blessures en letsels. Tijdens de therapie krijgt u advies en doet u oefeningen. Wondbehandeling, het maken van een maatspalk, oedeembestrijding en hulpmiddelen voor het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten kunnen onderdeel uitmaken van de behandeling. Daarnaast is de rol van onze ergotherapeut belangrijk voor een goed gebruik van uw hand. Door opleiding en bijscholing blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van handtherapie.

Een afspraak maken

Ons handencentrum helpt u een handje

Met uw klacht kunt u zonder verwijsbrief of na verwijzing van de huisarts of specialist bij ons terecht. Op verzoek van de huisarts of een medisch specialist kan behandeling binnen 24 uur worden gerealiseerd. 

Waarvoor kunt u bij het handencentrum in Boxtel terecht?

Wij behandelen onder meer (handklachten gerelateerd aan):

  • artrose
  • triggerfinger
  • reuma
  • Carpaal Tunnel Syndroom
  • ziekte van Quervain
  • skiduim
  • duim of vingers uit de kom
  • pols- en handbreuken

Na een handoperatie kunt u bij ons revalideren. We behandelen veel muzikanten, sporters en mensen die een overbelaste hand of pols hebben vanwege hun werkzaamheden.

Meer informatie?