Kasper Bos

Fysiotherapeut
BIG-nummer: 29922235404

Ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de HAN in Nijmegen. Daarbij heb ik met het uitstroomprofiel ‘Muskuloskeletaal’ gekozen voor de minor SPAA (Sport Physiotherapy and Active Ageing), waarbij ik de nadruk heb gelegd op sportfysiotherapie en het actief ouder worden.

Gedurende de opleiding ben ik actief geweest op het gebied van de ontwikkeling  van het vak fysiotherapie op de opleiding en de overdracht naar de studenten. Ook op internationaal niveau ben ik als vertegenwoordiger van de Nederlandse fysiotherapie student actief geweest.

Ik ben erg geïnteresseerd in processen, data, ontwikkelingen en technologie. Vandaar dat ik inmiddels meer achter de schermen bezig ben voor de praktijk, dan dat ik nog patiënten behandel.

Een andere interesse van mij is chronische pijn, vandaar dat ik me ook bezig hou met het geven van trainingen voor BeLife. Bij BeLife volgen mensen met chronische pijn een multidisciplinair traject waarbij ik trainingen verzorg.
Voor een patiëntgerichte, doelgerichte, en actieve therapie kunt u bij mij terecht!

Dit zeggen wij over Kasper:

Kasper is een echte vakidioot. Hij is leergierig, houdt van uitdagingen en is sportief. Daarnaast is hij erg toegankelijk en sociaal heel betrokken bij collega’s en patiënten.