Merel Hoezen

Fysiotherapeut – MSc Sportfysiotherapeut – Lid van het Knie netwerk Noord-Brabant & het Schouder netwerk Noord-Brabant – Praktijkmanager
BIG-nummer: 59909552804

Sinds 2019 werk ik bij DBZ. Ik heb mijn opleiding bij de HAN afgerond. Daarna heb ik doorgestuurd tot master sportfysiotherapeut. Hierom ben ik ook enkele jaren sportfysiotherapeut bij het Nederlands kanoteam geweest. Mijn afstuderen voor mijn master heb ik bij de de VU en de Nederlandse baseball bond gedaan, hierin ben ik afgestudeerd op schouderproblematiek. Mijn interesse en nascholing liggen op het gebied van knie- schouder-, enkel- en liesklachten.

Daarnaast ben ik in de regio Den Bosch bezig om de sportzorg beter te organiseren. Hiervoor organiseer ik regelmatig met sportartsen bijeenkomsten. Voor zowel fysiotherapeuten, maar ook trainers en sportverenigingen. Hierin is de medische hulp belangrijk, maar ook juist het voorkomen van blessures. Ik help iedereen graag met herstellen na een blessure, maar liever zie ik dat er minder blessures zijn. Hierin past een gezonde leefstijl helemaal. Geregeld actief zijn, goede voeding en lekker in je vel zitten.

Zelf ben ik een actieve sporter. Ik doe zelf aan hardlopen, crossfit, wielrennen/ mountainbiken. Maar mijn echte passie ligt bij kitesurfen en snowboarden. Niets is zo fijn dan een dagje in de bergen of op het strand actief te zijn. Ik ben ook bezig met een zo gezond mogelijke leefstijl. Maar de Brabantse Bourgondiër blijf ik ook zeker. Deze balans is het belangrijkste.