Renée Boelen

Fysiotherapeut – Caremanager Be Life
BIG-nummer: 19914453204

In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb mijn afstudeerstage bij DBZ fysio gelopen. Na deze stage kreeg ik de kans om te blijven werken. Deze heb ik met beide handen aangegrepen, want tijdens mijn stage had ik het al reuze naar mijn zin.
De eerste jaren heb ik mij voornamelijk toegelegd op patiënten met chronische klachten, te denken aan: COPD, Claudicatio Intermittens en ouderenzorg.
Sinds april 2016 ben ik begonnen bij BeLife revalidatiezorg als fysiotherapeut en caremanager. BeLife richt zich op multidisciplinaire revalidatie bij patiënten met chronische pijn. Omdat ik merkte dat ik in deze tak van fysiotherapie volledig op mijn plek was, ben ik sinds eind 2017 fulltime voor BeLife aan het werk.

Dit zeggen wij over Renée:

Als stagiaire heeft Renée een onuitwisbare indruk achtergelaten, door haar inzet, haar hart voor de patiënten en haar groot gevoel voor humor. Ze is een fanatieke schaatssupporter en reist elk jaar af naar Thialf. Doet u ooit mee aan een spelshow en krijgt u een vraag over sport, bel Renée! Zij weet werkelijk waar alles over sport van taekwondo tot darten en van basketbal tot schoonspringen.