fysiotherapie Boxtel; manuele therapie; Fysio De Dommel;

Schouder Fysiotherapie

Heeft u last van schouder klachten?

Schouderpijn kan u bij uw dagelijks functioneren, werk, hobby en/of sport behoorlijk beperken. De pijn beperkt zich vaak niet alleen tot de schouder maar kan zich uitbreiden naar de bovenarm en nek. U kunt zelfs uitstraling krijgen in uw elleboog of vingers! Uw jas aantrekken, uw hand uitsteken op de fiets, iets uit het bovenste keukenkastje pakken: die pijnlijke schouder kan u behoorlijk in de weg zitten. U kunt merken dat het bewegen van de schouder steeds minder goed gaat. Soms zorgt het zelfs voor slapeloze nachten en kunt u geen prettige slaaphouding vinden vanwege de pijn.

Schouderklachten

Schouderklachten zijn veelvoorkomende klachten. Het herstel is vaak complex en duurt soms langer dan uw geduld, aangezien de schouder het meest beweeglijke gewricht is van ons lichaam. Gelukkig kunt u zelf een hoop doen om het herstel te bevorderen en wij helpen u daarbij graag! Bij ons in de praktijk bent u voor schouderklachten aan het goede adres. Een aantal collega’s hebben zich met veel passie en bevlogenheid gespecialiseerd in de schouder en deze schouderspecialisten zijn aangesloten bij Schouder Netwerk Zuid-Oost Nederland (SNZON). Via dit netwerk zijn er duidelijke behandelafspraken en goede samenwerkingsverbanden met orthopeden van verschillende ziekenhuizen in de regio. De lijntjes met specialisten en huisartsen zijn dus kort en dat is erg fijn wanneer het nodig is om nader onderzoek te doen.

Schouderklachten? Neem direct contact met ons op via ons contact formulier of stuur een e-mail naar secretariaat@fysiotherapiededommel.nl 

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u last van schouder klachten?

U kunt bij ons terecht met onder andere de volgende klachten:

- Pees ontsteking
- Slijmbeurs ontsteking (bursitis)
- Impingement (inklemming)
- Een peesscheur ( geheel of gedeeltelijk)
- Artrose in de schouder
- Schouderluxatie
- Schouderinstabiliteit
- Schouderfractuur (breuk)
- Frozen shoulder
- Aandoeningen van het sleutelbeen
- Thoracic Outlet Syndroom (TOS)
- Neuralgische amyotrofie
- Dystrofie

Tevens helpen wij u graag met revalideren na een schouder operatie.

Staat uw klacht er niet bij of weet u niet precies wat er aan de hand is? Maak direct een afspraak zodat wij uw schouder kunnen onderzoeken ! U heeft hiervoor geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Maak direct een afspraak