Sylvia Kamp

Fysiotherapeut – Oedeemtherapeut – Thuiszorgtherapeut
BIG-nummer: 09047618204

Ik ben in 1997 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb daarna enkele jaren in een fysiotherapiepraktijk in Nijmegen en daarna in Genderen gewerkt. Sinds 2001 ben ik werkzaam bij DBZ fysio. Waar ik met zeer veel plezier werk. In 2000 ben ik de opleiding voor Manuele Lymfedrainage gaan volgen en in 2001 heb ik deze opleiding tot oedeemtherapeut afgerond. Werken als oedeemtherapeut is mijn passie.
Daarnaast houd ik mij bezig met het behandelen en begeleiden van oncologische cliënten die nog midden in een behandeling zitten en of na hun behandelingen in het ziekenhuis. De behandeling bestaat uit zorgen voor en advies over wondzorg, leef en beweegadviezen, behandeling van klachten ontstaan na de operatie/behandeling en evt. aanmeten van een therapeutische elastische kous en het optrainen en coachen naar werkhervatting.

Ik heb ook veel affiniteit met ouderen en werk veel met deze doelgroep. Om mij verder te verdiepen heb ik in 2014 e opleiding tot thuiszorgtherapeut afgerond. Door de veranderingen in de gezondheidszorg m.b.t tot ouderen die daardoor langer thuis moeten blijven wonen kan ik als thuiszorgtherapeut zorg op maat aanbieden om een kwetsbare oudere op een veilige en verantwoorde manier langer thuis te kunnen laten wonen.
Binnen de praktijk behandel ik ook zwangerschapsgerelateerde klachten en incontinentieklachten.
Daarnaast begeleid ik diverse trainingsgroepen zoals fysiofitness, medische training  en een oncologische trainingsgroep.

Dit zeggen wij over Sylvia:

Onze langst werkende fysiotherapeute is misschien wel de liefste uit het team. Ze is altijd erg attent, vol met humor, geduldig en kan goed luisteren. Met deze eigenschappen bouwt zij relaties op met haar patiënten en wordt zij vaak verwend met kadootjes.